Vrei sa incerci ceva nou si sa explorezi natura alaturi de familie si prieteni?

Daca raspunsul este DA, atunci hai cu noi intr-o tura de o zi sau o expeditie de mai multe zile pe apa.

Turele de caiac organizate de noi sunt usoare si relaxante astfel incat aceasta activitate sa poata sa  fie practicata de oricine. Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si nu necesita o experienta anterioara! Pot participa si cei care nu stiu sa inoate precum si copii de minim 5 ani  DOAR in canoe sau caiace de dublu, insoti!

Durata turelor variaza in fuctie de traseul ales, viteza de deplasare dar si de cat timp aveti de gand sa stati la soare pe plaje salbatice cu nisip fin sau sa va balaciti.

Noi va oferim ghidajul si tot echipamentul necesar unei ture reusite (caiac/canoe, padela/pagaie, vesta, fusta) iar dumneavoastra trebuie sa veniti cu :

Majoritatea clientilor care merg pentru prima data cu noi, ne intreaba ce se intampla daca se rastoarna ?!

Inaintea fiecarei ture are loc un instructaj in care va prezentam cum sa manevrati ambarcatiunile si ceea ce trebuie sa faceti pentru a fi tot timpul in siguranta. De asemeni unul din ghizii nostri va fi in permanenta cu voi pe apa. De aceea putem spune ca e mai periculos sa cazi cu bicicleta pe strada pentru ca e posibil sa vizitezi sectia de ortopedie decat sa te rastorni cu caiacul sau canoea.

Si ce facem daca ne rasturnam cu caiacul sau canoea?

In primul rand sigur te uzi, apoi va trebui sa iesi la mal, sa scoti apa din ambarcatiune, apoi sa te urci din nou si sa iti continui drumul. In urma unei astfel de experiente o sa ramana doar fotografiile cu tine fleasca si cu ceilalti care se se amuza copios pe seama ta 🙂 .

Cu ce echipamente mergem?

Echipamentele noastre sunt de cea mai buna calitate, de la producatori de renume mondial. Caiacele si canoele sunt foarte stabile, vestele de salvare au o flotabilitate mare iar padelele/pagaile sunt usoare pentru a vasli cat mai confortabil.

Daca te-am convins, urmareste pagina de Evenimete pentru a vedea unde are loc urmatoarea evadare din rutina zilnica.

Te asteptam!

Leave a Reply