Despre Noi

Cine suntem și cu ce ne ocupăm?

Salutare!
Echipa Outdooris este o echipa tanara, cu o viziune inovatoare si dinamica asupra evenimentelor pe care le organizam. Fie ca mergem impreuna intr-o tura pe apa sau luati parte la un team building, ne dorim sa aducem zambet și bucurie copiilor si adultilor pe care ii invatam sa respire aventură, creand amintiri de neuitat.

Credem cu tarie ca puteti gasi in noi un partener de discutie pentru toate detaliile unui eveniment si va putem indruma pas cu pas pe drumuri de munte, pe lacuri si rauri sau putem pluti în nori prin zboruri de agrement.

Mai mult decat atat, organizam in fiecare an in weekendul de Rusalli, Bicaz Kakayak Fest, eveniment dedicat iubitorii ambarcatiunilor usoare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt. Daca vrei sa afli mai multe despre “copilul” nostru intra pe www.bicazkayakfest.ro

Asa că, dumneavoastră trebuie doar sa alegeti iar noi vă putem împlini orice vis care implică curaj, prietenie și spirit de echipă.
Vă așteptăm alaturi de noi la evenimentele Outdooris!

Amintiri frumoase

GALERIE FOTO