Team Building cu Outdooris

TEAM-BUILDING

Organizam  evenimente oriunde in Romania cu tematici si obiective in functie de nevoile dumneavoatra pentru a imbunatati performantele si dinamica intregii echipe. Astfel va propunem sa fiti alaturi de noi la diferite programe competitive, de aventura si creative pentru a va elibera de stres si a interactiona in mod placut si relaxant cu echipa.

Tot noi putem sa ne ocupam de activitati de dezvoltare a unor competente noi, activitati de entertainment ,jocuri comice, menite sa ofere experiente de neuitat tuturor participantilor, indiferent de nivelul ierarhic din companie.

De asemeni colaboram cu diferiti parteneri pentru programele de wellbeing, de dezvoltare personala si profesionala, inteligenta emotionala, educatie financiara si multe altele.
De ce un team building cu Outdooris si ce va oferim:
Pornind de la definitia team buildingului, acesta are ca scop principal îmbunătatirea relațiilor de lucru pentru realizarea obiectivelelor cat mai eficient. Pentru mulți poate e doar o intalnire de socializare, dar din altă perspectivă, team building-ul reprezintă o oportunitate de coaching pentru întregul colectiv, beneficiile fiind  atât pentru angajator, cât și pentru angajat.

Noi ne-am gandit sa imbinat utilul cu placutut in cel mai OUTDOORIS  mod posibil si va propunem un team building-ul axat pe activități noi in natura, relaxante, într-un mediu nou!  Cand interacționezi in natura în mod plăcut cu ceilalti colegi din echipa ta, creierul eliberează oxitocină, un hormon asociat cu satisfacția și plăcerea.

Astfel OUTDOORIS  va ofera un pachetul complet care sa cuprinda servicii de organizare, servicii pensiune completa, servicii cazare, si servicii transport.

Noi vă propunem să asociați evenimente din cadrul team-buildingului cu:

Caiace & Canoe

O iesire pe apa cu caiacele si canoele pentru a incarca participantii cu energie si o atitudine pozitiva. Iesirea pe apa este usoara si nu necesita un efort deosebit, astfel incat sa fie practicata de oricine.

Aproape de natură

Ca aventura să fie completă, vă propunem o noapte în natură, cu foc de tabără, cântece la chitară, corturi și saci de dormit asigurate de OUTDOORIS.

Concurs/Curs de gătit

Curs sau concurs de gătit colectiv: gatitul în echipa poate fi distractiv chiar și pentru cei care nu au deloc astfel de abilități. Spre exemplu, va propunem workshopuri distractive în cadrul cărora se formează mici echipe ce primesc sarcini precise de la chef-i sau putem sa le dam toate ingredientele de care au nevoie sa se descurce singuri.

Supraviețuitorul

sa supravietuiesti atunci cand ceilalti renunta, sa gasesti cel mai bun drum, sa fii ingenios, disciplinat, rezistent. Trebuie sa ii determinam pe participanti sa inteleaga ca tot ce au nevoie pentru a supravieti se afla in ei, trebuie doar sa transforme slabiciunile in avantaj.

Cicloturism

Cicloturism pentru a descoperi locuri noi in functie de zona unde are loc team buildingul. Poate fi o tura de vizitare a obiectivelor turistice sau chiar vizita unei vinarii pentru o degustare.

Paint Ball

Se poate organiza o sesiune de paintball intensă si plină de actiune, o activitate intr-adevăr antrenantă și dinamică. Sigur sunt multe polițe de plătit în firmă 🙂

Cățărare, tiroliană, canioning & coborâre în rapel

stim ca pare mai extrem, dar nu trebuie sa va faceti griji, veti fi in permanenta in siguranta indrumati si supravegheati de instructori cu experineta.

Activități variate, perfecte pentru un team-building memorabil și de succes, ce mai aștepți?