Team Building

Organizam  evenimente oriunde in Romania cu tematici si obiective in functie de nevoile dumneavoatra pentru a imbunatati performantele si dinamica intregii echipe. Astfel va propunem sa fiti alaturi de noi la diferite programe competitive, de aventura si creative pentru a va elibera de stres si a interactiona in mod placut si relaxant cu echipa.

Tot noi putem sa ne ocupam de activitati de dezvoltare a unor competente noi, activitati de entertainment ,jocuri comice, menite sa ofere experiente de neuitat tuturor participantilor, indiferent de nivelul ierarhic din companie.

De asemeni colaboram cu diferiti parteneri pentru programele de wellbeing, de dezvoltare personala si profesionala, inteligenta emotionala, educatie financiara si multe altele.

De ce un team building cu Outdooris si ce va oferim:

Pornind de la definitia team buildingului, acesta are ca scop principal îmbunătatirea relațiilor de lucru pentru realizarea obiectivelelor cat mai eficient. Pentru mulți poate e doar o intalnire de socializare, dar din altă perspectivă, team building-ul reprezintă o oportunitate de coaching pentru întregul colectiv, beneficiile fiind  atât pentru angajator, cât și pentru angajat.

Noi ne-am gandit sa imbinat utilul cu placutut in cel mai OUTDOORIS  mod posibil si va propunem un team building-ul axat pe activități noi in natura, relaxante, într-un mediu nou!  Cand interacționezi in natura în mod plăcut cu ceilalti colegi din echipa ta, creierul eliberează oxitocină, un hormon asociat cu satisfacția și plăcerea.

Astfel OUTDOORIS  va ofera un pachetul complet care sa cuprinda servicii de organizare, servicii pensiune completa, servicii cazare, si servicii transport.

Leave a Reply